Novosti

 

Internet prezentacija

01/10/2012 MG Servis je postavio internet prezentaciju kako bi se još više priblizio svojim klijentima...


 

Bookmark and Share

 

 

O nama MG-Servis

 

 

Servis ribolovnog pribora „MG“ zvanično postoji od 2001. godine, mada iza servisa stoji ravno 30 godina iskustva. „MG“ (Miki i Goran) servis – nastao je posle dugog niza godina bavljenja ovim poslom na nivou hobija kada je u jednom trenutku prerastao u profesionalnu delatnost.

 

Nastojeći pre svega da zadovoljimo lične visoke kriterijume trudimo se da radimo sa najkvalitetnijim materijalima koji se nude na tržištu danas.Naoružani strpljenjem,pedantnošću i preciznošću,dokazali smo da smo vodeći servis na našem tržištu kako za izradu štapova tako i za sve vrste popravki i reparacija.

 

Osim redovnog serviserskog posla „MG“ servis izrađuje i vrhunske varaličarske štapove od blankova koje naručuje iz Nemačke, Engleske,Novog Zelanda,SAD-a, po želji kupca, što podrazumeva izbor opreme koja svakom štapu sleduje (provodnici, pluta,duplon, halter, end-kapa, boja konca…). U svakom slučaju, u ponudi je velik broj raznovrsnih, kvalitetnih blankova za svačiji ukus.

 

Želite li kvalitetan štap, i da vam stigne na kućnu adresu? Nije problem! Nazovite nas, lako ćemo se dogovoriti.

 

Evo još nekih sitnih usluga koje „MG“ servis pruža ribolovcima:servis mašinica, zamena federa na mašinicama, zamena lagera, zamena slomljenih ručica, popravka kočnice (multistopera) itd., kao i kod štapova:zamena provodnika, izrada trnova, lakiranje trnova, reparacija plute, balansiranje bacačkih štapova, lakiranje konusa kod teleskopa, montaža nosača za mašinice,izrada bolonjeza itd.


Za sva pitanja i savete „MG“ servis vam stoji na usluzi.

 

Kvalitetna usluga na obostrano zadovoljstvo… „MG“ servis